sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Prevent

Prevent


Concret, decesul sau invaliditatea permanentă cu grad ridicat (mai ales dacă se produc ca urmare a unui accident) expun în mod dramatic şi brutal familia unor cheltuieli neprevăzute şi reducerii drastice a bugetului. O asigurare de viaţă înseamnă preluarea acestor cheltuieli de către o companie de asigurări prin plata unei sume prestabilite. Puteţi considera asigurarea ca fiind o formă de moştenire, motivaţia sa fiind aceeaşi – eliminarea sau reducerea problemelor financiare cu care s-ar confrunta persoanele dragi.
Această asigurare garantează plata sumei asigurate şi în cazul în care persoana asigurată este în viaţă la sfârşitul asigurării, caz în care oferă un venit suplimentar la o vârstă la care, cel mai probabil, va trebui altfel să vă restrângeţi cheltuielile la nivelul pensiei.
Pentru că orice zi în spital presupune costuri neacoperite prin serviciile sociale, persoanei asigurate i se va plăti o indemnizaţie pentru fiecare zi de spitalizare datorată unui accident. La apariţia unui eveniment asigurat care determină plata sumei asigurate, acesteia i se va adăuga şi participarea la profit acumulată pentru contractul respectiv.

Beneficiile asigurării:


la sfârşitul duratei contractuale, la supravieţuire
Valoarea contractului: Suma Asigurată + Participarea la Profit (calculată la sfârșitul contractului)


în caz de deces
Valoarea contractului: Suma Asigurată + Participarea la Profit (calculată până la apariţia evenimentului)


în caz de deces din accident
Valoarea contractului: 3 x Suma Asigurată + Participarea la Profit (calculată până la apariţia evenimentului).


în caz de invaliditate permanentă din accident (peste 50%)
Valoarea contractului: Suma Asigurată în caz de invaliditate din accident. Contractul continuă fără plata primelor până la sfârşitul perioadei contractuale.


în caz de spitalizare ca urmare a unui accident


  Programul Prevent necesită control medical doar pentru sume asigurate mai mari de 100.000 lei sau persoane asigurate cu vârsta peste 60 de ani. Asigurării Prevent i se poate adăuga clauza suplimentară de deces din accident de circulaţie. In caz de eveniment asigurat, asigurătorul va plăti în plus o sumă asigurată în valoare de 10.000, 20.000 sau 30.000 lei, în funcţie de varianta aleasă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blog Designed by The Single Momoirs